Kostrådgivning

Kostrådgivning

Copyright © All Rights Reserved

Du kan äta allt, men inte alltid!!

Hur fungerar det?

Inom Kostrådgivning arbetar man med upplysningar om kosten och framförallt med en förebyggande verksamhet, för att förändra destruktiva kostvanor och ohälsosam livsstil som riskerar att leda till sjukdom.


I traditionell bantning, utesluter man livsmedel och minskar mängden mat genomgående under en viss period, tills man oftast faller tillbaka mot de gamla inrotade vanorna.


Med hjälp av kostrådgivning byter man istället ut gamla kostvanor och ersätter de med nya och hälsosammare.

Målet är att avdramatisera maten i vardagslivet, att på automatik kunna börja välja bra livsmedel och känna sig nöjd med det. Att slippa dividera med sig själv om vad man får och inte får äta, just denna vecka.

På sikt kommer man fram till en punkt när det känns enkelt. Förändringarna har satt sig i ryggraden och den nya livsstilen rullar på av sig själv.

Resultatet är ökad ork, bättre sömn, mer energi och vågen visar mindre. Håglöshet och den ständiga besvikelsen är som bortblåst.


Jag arbetar utifrån dina specifika behov där vi tillsammans söker hållbara förändringar som blir varaktiga livet ut.  Jag tittar självklart på vad du normalt äter under dagarna (kostanalys), men också när och hur (ätbeteende) och även på din fysiska aktivitetsnivå.


Målet är att hitta just dina viktfällor och bemöta dem med kunskap och slughet. Det finns tyvärr inga genvägar eller standardlösningar för att gå ner i vikt. Däremot med bra livsmedelsval och ett samarbete mellan dig och din kropp finner vi vägen till ett friskt och sunt liv.


Jag tar avstånd mot extrema och kortsiktiga metoder, även om jag har full förståelse för att vi är många som testat dem och ofta ökat vår personliga besvikelse genom dessa. Jag anser att kost är något mycket personligt och jag vill möta mina kunder där du är just nu, i din situation och i din relation till mat. 

Kostrådgivning

Prislista1.  30 min 300 kr. Enstaka samtal.

     Du som har några frågor och funderingar angående

din kost som du vill ha svar på.


2.  60 min 600 kr. Enstaka samtal.

     Du som vill titta över din kost och få tips på förändringar för ett sundare liv.


3.  6 ggr 1350 kr. Kostförändringspaket.

(1 st 40 min samtal plus 5 st 20 min samtal)

     Du som vill förändra dina matvanor, ätbeteende och vikt.

Du och jag arbetar mot ett tydligt mål och gör förändringar utifrån

dig och din livssituation. Vi träffas regelbundet under en period.


För frågor eller bokning,

vänligen ring 070 756 76 64,

endast bokning kontakta Friskis & Svettis reception 08 753 60 10.