About

PeKan Kost

Lägg år till livet och liv till åren...

Petra Bjerner
Hej!

Jag har arbetat med Friskvård i 10 år som Kostrådgivare, Stressterapeut och Personlig tränare.

Dessförinnan fanns jag i Golfbranchen och har dessutom arbetat ett par år med matlagning, som Kock och hade egen cateringfirma.Utbildning #1

Diplomerad/Certifierad Kostrådgivare genom Sverigehälsan AB, en utbildning som utöver Kost & Näringslära även inkluderar KBT (kognitiv beteende terapi).


Yrkesmässigt ser jag mig själv som kunnig, förstående, engagerad och ärlig. Jag kommer att ställa krav på dig som min kund, men också hela tiden finnas där med stöttning och peppning. Kost är något mycket personligt och jag vill möta dig där du är just nu, i din situation och i din relation till mat. Till mig kommer du när du en gång för alla, vill få ordning på din kost, hitta en balans mellan vardagsmat, fest och fysisk aktivitet. Jag har även personlig erfarenhet av viktnedgång.


Utbildning #2

Diplomerad/Certifierad Avspännings- och Stressterapeut genom Sverigehälsan AB.

Här läser man avspänningsmetodik/mental träning, kognitiv pedagogik, stress & stresshantering, hälsopsykologi, samtalsmetodik, mindfulness, komplementärmedicin och massage.


I stresshantering diskuterar jag olika förhållningssätt till tillvaron. Du kanske inte alltid kan ändra hur ditt liv ser ut, men du kan alltid ändra hur du förhåller dig till det. Med hjälp av olika konkreta verktyg tillsammans med samtal om perperktivförmåga, autonomi, samhörighetskänsla, aktiv vila och återhämtning når vi en stressreduktion i din kropp som leder till större balans i livet.


Utbildning #3

SAFE´s Gyminstruktörsutbildning. Den innehåller funktionell anatomi, nervsystemets uppbyggnad och funktioner, biomekanik, kroppsanalys vid rörelse, fysiologi och träningslära.


Kontakt

070 756 76 64

petra.bjerner@pekankost.se

Mottagning

Friskis & Svettis, Täby

Slottshallen

Djursholmsvägen 30

183 52 Täby

08-753-60 10


Copyright © All Rights Reserved